Farfuria zburătoare (2)

După informațiile pe care vi le-am prezentat cu ocazia ultimei “întâlniri”, televiziunile din România au început să vuiască.

Pentru o experiența unică, am rugamintea ca următorul paragraf să fie parcurs cu următoarea melodie pe fundal. 😀 Ați face bine să apreciați. Ce fac eu aici e un fel de 3d si IMAX la un loc, în materie de blog.

A fost o saptămână agitată. Între timp cazul “farfuria zburătoare” ia amploare. Tot mai multe informații ies la iveală. Potrivit unor surse anonime, inculpatul nu este la prima abatere. În spatele a ceeea ce părea un simplu gest necugetat, stătea de fapt un întreg aparat ticălos. Fel și fel de indivizi erau deposedați de diverse bunuri gospodărești, care erau mai apoi depozitate într-o locație, care rămâne necunoscută și până la această oră. Bunurile astfel sustrase erau mai apoi înlocuite cu altele, căpătate prin același procedeu, spre a distruge toate urmele care conduceau la infractor. Practic o farfurie luată de la un individ A era mai apoi schimbată cu una de la un individ B pentru a li se pierde urma. Dacă era cazul, în această ecuație de gradul 2, intra și un al treilea individ, denumit generic C. Se poate spune că  e vorba de o întreaga rețea de crimă organizată, în care diverse persoane nevinovate, erau părtașe la săvârșirea faptei, fără a bănui măcar o clipă ceea ce se întâmpla de fapt. Făptașul, zis și Farfuriorul este cercetat de către DNA fiind pus sub acuzarea de spălare de farfurii.

La auzul veștii ceilalți studenți din cămin au rămas consternați: “Cum adică să spele farfurii?  Ce? Nici măcar nu a mâncat din farfurie? Așa ceva n-am mai pomenit !!!” a declarat un tânăr aflat la fața locului.

Ieri, în cursul orelor 10, Farfuriorul a fost reținut…dar nu a durat prea mult. A băut un pet de bere și a devenit ceva mai dezinvolt. Dacă i se dovedește vinovația(ceea ce este destul de greu fără probe video), Farfuriorul riscă să … i se interzică dreptul de a mai consuma băuturi alcoolice.

După cum bine v-ați obișnuit urmează și învățătura desprinsă din această întâmplare.  Ei bine, dacă îți speli farfuria după ce mânănci, e posibil să îți fie “confiscată”.  Dacă o lași murdară nu se atinge nimeni de ea. O lecție de viață. Din nou…cu plăcere. 🙂

În alta ordine de idei, Dan Diaconescu nu își poate explica încă cifrele record înregistrate de Blogul Vietzii. :mrgreen:

Să mai facem un sondaj?


Nu fi emo, dă-ți cu părerea

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: